Piekarnik rozgrzej do 180 stopni C.
Masło roztop w małym garnku .
W jednej misce wymieszaj suche, a w drugiej mokre składniki.
Jeżeli ciasto będzie zbyt kleiste można dodać więcej maślanki.
Krówki pokrój w drobną kostkę.
Zawartość obu misek wymieszaj, dodaj krówki i ponownie wymieszaj.
Masę przelej do żaroodpornych naczyń (mogą być również papilotki do muffinów).
Pieczemy około 30 minut (muffiny 20 minut).
SMACZNEGO !
Ciekawe, jeszcze nigdy nie jadłam ciasta z garnuszka :) Chyba wypróbuję!
OdpowiedzUsuńhttp://kuchniaellie.blogspot.com/
Warto :) tylko ze zmywaniem garnuszków trochę gorzej ;) Pozdrawiam serdecznie
UsuńFajny, szybki pomysł! :)
OdpowiedzUsuń:) Pozdrawiam
UsuńWyglądają bardzo apetycznie :)
OdpowiedzUsuńDziękuje :) Pozdrawiam ciepło !
Usuń